Foodbox

Tänk om du hade en egen kock varje dag.....

Kom i form med Foodbox!

Foodbox är ett helt nytt matkoncept för dig som vill slippa alla dieter. Tänk om du hade en egen kock som varje dag lagade god mat som får dig att komma i form! Detta är Foodbox.

Foodbox är ett nytt koncept med 8 färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill komma i form eller gå ner i vikt.

Vår mat passar dig som vill ha ett snabbt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Foodbox underlättar i vardagen för dig som alltid vill äta sunt och gott.

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

Vi har lagt stor vikt vid att endast använda naturliga råvaror och minimera salthalten i maten. All mat tillagas i Sverige.
Samtliga maträtter är framtagna enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och följer de Nordiska Näringsrekommendationerna.
Du köper Foodbox direkt hos våra återförsäljare runt om i landet.

8 goda och vällagade rätter

Foodbox erbjuder dig åtta goda och färdiglagade matträtter i praktiska portionsförpackningar. Foodboxen innehåller näringsberäknade och vällagade maträtter och är särskilt anpassade för dig som vill komma i form eller gå ner i vikt. Samtidigt hjälper vi dig att förenkla din vardag.

Maten är fantastisk god och vällagad. Det enda du behöver göra är att värma måltiden i mikron eller ugnen. På mindre än 7 minuter har du middagen färdig!

För att förlänga hållbarheten så levereras maten fryst, och vi föreslår att du förvarar maten i frysen till dess att du ska äta den, då bevaras näringsinnehållet bäst.

Du får tips och inspiration!

När du beställer Foodbox får du också receptförslag för frukostar, mellanmål och luncher/middagar för de dagar du lagar mat själv. Du får dessutom tips om hur du ska träna för att må bra och hur du kan gå ner i vikt med hjälp av Foodbox.

Du kan beställa Foodbox hos M Hälsa & Träning, via mail eller telefon. Perfekt som matlåda på jobbet.

Pris 1 st Foodbox 59 kr, 10 st 540 kr. Klippkort finns för dig som inte har plats i frysen.

Se våra andra tjänster